chtěla jsem se zeptat, zda někdo nezná nějaké sklenářství tady v Bruselu. Poškodilo se nám sklo na konferenčním stolku a potřebovali bysme jej zasklít.
Děkuji.
Lenka
[ 1 komentář ] ( 444 zobrazení )
Dobry den,
hledam nekoho, kdo ma deti v Evropske skole, nejlepe v EN sekci .
Zajimaji me vase zkusenosti se zapisem, se skolou jako takovou etc.
Predem dekuji za jakoukoli informaci.
Romana
[ komentáře: 10 ] ( 430 zobrazení )
Chtěla jsem se zeptat, zda nevíte, kde v Bruselu je možné chodit na kurzy street dance, hip-hop , které by byly dostupné pro veřejnost?
Moc děkuji,
Petra
[ komentáře: 2 ] ( 139 zobrazení )
Dobry den,
rada bych informovala pripadne zajemce o obsahu doprovodneho programu letni skoly cestiny, kterou organizuje Centre d´Etudes Tcheques de l´ULB.
1) Pátek 18. 6. v 20.30
přednáška na téma JE STŘEDNÍ EVROPA EUROSKEPTICKÁ?
pan Lukáš Macek z Institut des Sciences Politiques v Dijonu; jazyk přednášky: francouzština
Místo konání: ULB Campus Solbosch, Institut de Sociologie (budova S), Salle Janne
(plánek kampusu viz http://www.ulb.ac.be/campus/solbosch/plan.html)
2) pondělí 21. 6. v 20.30
Phénomene Jára CIMRMAN
přednáška s ukázkami z her (s francouzským překladem)
Místo konání: CET ULB, sraz před Nouvelle Bibliotheque (NB), Campus Solbosch, 20h30
3) středa 23. 6. v 20.30
Introduction to the CZECH BAROQUE MUSIC (with LIVE MUSICAL EXTRACTS)
Setkání s českou houslistkou Evou Nachmilnerovou
Místo konání: CET ULB, sraz před Nouvelle Bibliotheque (NB), Campus Solbosch, 20h30
Tyto informace najdete také na http://www.ulb.ac.be//philo/cet/ete2010.html
Za Centre d´Etudes Tcheques vás srdečně zve
Olga Nádvorníková
cet@ulb.ac.be
[ přidat komentář ] ( 107 zobrazení )
prosim o radu...ziju v belgii..chci si koupit auto...chci ho prihlasit na belgicke znacky...priklad...koupim golfa4 1.9tdi r.v. 2000 za 2000euro...kolik mne budou stat povinne prihlasovaci poplatky...ruceni...eko dan...atd atd..dekuji za odpoved...
barak.obava@seznam.cz
[ komentáře: 3 ] ( 320 zobrazení )
Archivy