Hodnocení řidičů a spolujezdců na ČESLOBE
Úterý, 11. květen, 2010, 17:17 -
ČESLOBE
Možná jste si všimli, že čas od času zanechá někdo na Cestovce zprávu o řidiči nebo spolujezdci, kterého našel právě prostřednictvím Cestovky. Většinou se příspěvek týká cesty, která nevyšla, ať už kvůli špatné domluvě nebo z jiných důvodů. Objevil se taky požadavek, aby bylo možné řidiče a spolujezdce hodnotit. Nemám momentálně program na to, abych zavedla hodnocení typu E-bay, ale možná by bylo řešením umožnit v rámci CESTOVKY diskuzi, kde by každý, kdo by chtěl, mohl s ostatními sdílet své hodnocení cesty, a při případném negativním hodnocením by druhá strana měla možnost vysvětlit svoji verzi. Přivítali byste takovou možnost, nebo myslíte, že je k ničemu? Máte někdo jiný nápad? Čím víc názorů, tím líp.
Díky,
Radka
[ komentáře: 8 ]
( 428 zobrazení )
Declaration cohabitation legal ?
Neděle, 9. květen, 2010, 20:14 -
Dotazovna
Dobry den,
rada bych se touto cestou zeptala, jestli nekdo nevite, jake jsou podminky vystaveni
"Declaration cohabitation legal" (priznani legalniho souziti). Nebo jestli nevite o nekom kdo by mi mohl v tomto poradit, pripadne kontak na danoveho poradce?
Predem Vam velice dekuji.
S pozdravem,
Jana D.
[ 1 komentář ]
( 254 zobrazení )
Pátek, 7. květen, 2010, 21:47 -
Dotazovna
Poradíte někdo, zda je možné koupit v Belgii
české lahvové pivo (basa), případně kde?
Děkuji,
Dora
[ 1 komentář ]
( 253 zobrazení )
česky mluvící zubař v Bruselu?
Úterý, 4. květen, 2010, 17:09 -
Zdraví
Dobrý den,
poradí někdo prosím kontakt na
česky mluvícího zubaře v Bruselu ,
děkuji,
Vienceslav Ledvinka
[ komentáře: 2 ]
( 345 zobrazení )
Lekce francouzského jazyka ?
Úterý, 4. květen, 2010, 17:05 -
Dotazovna
Dobrý den,
Sháním
učitele francouzského jazyka (soukromé lekce), jsem začátečník. Pokud doučujete nebo máte nějaké zkušenosti s určitými lektory, prosím, kontaktujte mne.
Děkuji,
S pozdravem
Lenka Schánová schanovalenka@hotmail.com
[ přidat komentář ]
( 103 zobrazení )
<< <Zpět | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Další> >>