Hodnocení řidičů a spolujezdců na ČESLOBE 
Možná jste si všimli, že čas od času zanechá někdo na Cestovce zprávu o řidiči nebo spolujezdci, kterého našel právě prostřednictvím Cestovky. Většinou se příspěvek týká cesty, která nevyšla, ať už kvůli špatné domluvě nebo z jiných důvodů. Objevil se taky požadavek, aby bylo možné řidiče a spolujezdce hodnotit. Nemám momentálně program na to, abych zavedla hodnocení typu E-bay, ale možná by bylo řešením umožnit v rámci CESTOVKY diskuzi, kde by každý, kdo by chtěl, mohl s ostatními sdílet své hodnocení cesty, a při případném negativním hodnocením by druhá strana měla možnost vysvětlit svoji verzi. Přivítali byste takovou možnost, nebo myslíte, že je k ničemu? Máte někdo jiný nápad? Čím víc názorů, tím líp.

Díky,

Radka

[ komentáře: 8 ] ( 428 zobrazení )
Declaration cohabitation legal ? 
Dobry den,

rada bych se touto cestou zeptala, jestli nekdo nevite, jake jsou podminky vystaveni "Declaration cohabitation legal" (priznani legalniho souziti). Nebo jestli nevite o nekom kdo by mi mohl v tomto poradit, pripadne kontak na danoveho poradce?

Predem Vam velice dekuji.
S pozdravem,

Jana D.

[ 1 komentář ] ( 254 zobrazení )
české pivo v Belgii? 
Poradíte někdo, zda je možné koupit v Belgii české lahvové pivo (basa), případně kde?

Děkuji,

Dora

[ 1 komentář ] ( 253 zobrazení )
česky mluvící zubař v Bruselu? 
Dobrý den,

poradí někdo prosím kontakt na česky mluvícího zubaře v Bruselu ,

děkuji,

Vienceslav Ledvinka

[ komentáře: 2 ] ( 345 zobrazení )
Lekce francouzského jazyka ? 
Dobrý den,

Sháním učitele francouzského jazyka (soukromé lekce), jsem začátečník. Pokud doučujete nebo máte nějaké zkušenosti s určitými lektory, prosím, kontaktujte mne.

Děkuji,

S pozdravem

Lenka Schánová
schanovalenka@hotmail.com

[ přidat komentář ] ( 103 zobrazení )

<< <Zpět | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Další> >>