Jozef
[ komentáře: 2 ] ( 219 zobrazení )
Mam prosbu. Mam domluveny koncert slovenskeho bandu Horkyze slize
v Amsterdamu a chtel bych pripojit jeste koncert v Bruselu.
Hledam spriznenou dusi jako spoluorganizatora.
Dekuji za pomoc
JJ
[ 1 komentář ] ( 283 zobrazení )
Dobry den,
nemate nekdo zkusenosti s danovym priznanim v CR? Pracuji od lonskeho roku v Belgii, jsem zde nepretrzite, ale jsem hlaseny k trvalemu pobytu v CR, tudiz si myslim, ze jsem povinnen se hlasit letos FU u nas. V Belgii za me zamestnavatel dan odvadi, ale letos poprve me nemine ani priznani zde v Belgii. Pokud me muzete zasvetit do dani v Belgii i o tom, jak to chodi u nas, budu moc vdecny.
Dekuji
kedrot@seznam.cz
[ komentáře: 5 ] ( 865 zobrazení )
Plavani batolat (od 2,5 let) s ucitelem plavani a psychomotoriky v bazenu Espadon, rue des Champs 69/71, Etterbeek (http://www.etterbeeksport.be). Nejlepe se tam lze dostat busem 34 z Porte de Namur nebo v opacnem smeru od Saint-Anne, dale take ze Schumana 344 nebo 345.
Skupinky jsou rozdeleny podle veku (2,5 - 3 roky, 3,5 - 4 roky). Vyuka probiha ve stredu a v sobotu, casy jsou ruzne - plakatky s casy visi uvnitr bazenu (na webovkach jsem je nenasla)a u pokladny. Cena az do cervna zhruba 160 EUR, vyuka oficialne zacala pocatkem ledna.
Pokud mate zajem, kontaktujete: MARSIN Sebastien +32 473 966 244. Je to Belgican, anglicky rozumi, ale hure mluvi,na esemesku odpovedel ve slusne anglictine.
S bazenem Espadon mam fajn zkusenosti, chodim tam pravidelne se svym batoletem, ktere odmitlo s panem Sebastienem spolupracovat (jak lze bajecne usetrit 160 EUR, ze? :-) ) na belgicke pomery cisto (stale nekdo lita se sterkami na podlahu), cista voda i okoli bazenu. Klasicky bazen 25 m se sesti drahami,detsky cvicny bazen a jiz avizovane brouzdaliste (pomerne dost hracek, ruznych kelimku apod., vetsi i malicka skluzavka, brouzdalko je rozdeleno na dve casti s "melci" a "hlubsi" :-) vodou. Hned u brouzdalka detska toaletka, prebalovaci prostory, k dispozici Ikea jidelni zidlicky.
V satnach (jsou to klasicke uzke kabinky + 3 kabiny "rodinneho typu" s prebalovacim pultem na mimina) budete do skrinky potrebovat 1 EUR vratne automaticky po otevreni skrinky a jako tady vsude plaveckou cepici i pro vase malicke ratolesti.
Martina
[ 1 komentář ] ( 293 zobrazení )
Dobrý den,
najde se tu někdo, kdo absolvoval EPSO zkoušku ze třetího jazyka?
Jsem zvědavá na podobu a strukturu zkoušky.
Díky moc,
Krista
[ přidat komentář ] ( 155 zobrazení )
Archivy