Dekuji,
Ivana
Dobry den,
dekuji moc za prispevky. Moniko, preji vam hodne stesti a hladky prubeh porodu v cervnu. Rada bych se vas na par veci jeste zeptala. Tady je moje telefoni cislo :0486/910572. Pokud budete souhlasit a nebude vam to vadit, poslete mi vase telefonni cislo ci emailovou adresu, a ja bych vas kontaktovala.
Dekuji
Ivana
Dobry den,
ja bych mela v UZ Jette rodit v polovine cervna. Chodim tam kazdy mesic do poradny a do teto chvile si nemuzu stezovat. Je to opravdu velice dobra nemocnice. Na to ze je univerzitni je tam mily personal. Znam vice lidi, kteri v UZ Jette lezeli (na jinych odddelenich) a nemuzou si sluzby vynachvalit. Mnohem lepsi nemocnice nez napriklad Gasthuisberg Univerzitni nemocnice v Leuvenu.
Poradaji take ruzna informacni sezeni pred porodem a jedno z toho je navstiveni porodnickeho oddeleni.
Urcite bych z teto nemocnice nemela strach, naopak, je na vysoke urovni a budete se tam citit v dobrych rukach.
Hodne stesti.
Dobry den,
nerodila jsem v Jette ale nase dcera byla tam byla na operaci, potom na intenzivce ( tam jsou to celkem flegmatici ), po par dnech nas dali na poporodni oddeleni, bylo to uplne v prizemi, malicke pokoje - dobre k depresi a personal celkem usel. Moc jsme se tam nevyspali, maji pokoje rozdelene sklenenyma okynkama, takze slysite vse z druheho pokoje ( hlavne deti ktere rvou celou noc :( ) A taky jedna sprcha na poschodi neni moc idealni :( Po dvou dnech jsem pozadala o prevoz do nemocnice v Halle. Taky je tam moc studentu, celkem blazinec :)
Je to dva roky zpatky, mozna uz se to tam zmenilo
Hodne stesti ve vybirani nemocnice . . . . .
Archivy